Z wykształcenia jestem magistrem inżynierem zarządzania produkcją.
Miałam pracować w wielkiej fabryce, a pracuję w małym gabinecie. Miałam
projektować maszyny, a "projektuję" jadłospisy. Miałam dbać o rozwój
technologiczny, a dbam o rozwój dobrego samopoczucia ludzi, którzy
przestali siebie akceptować. Moja pasja stała się moją pracą - i to się
akurat nigdy nie zmieni! Dietetyka zawsze była mi bliska, wiedze
teoretyczną nabyłam na Uniwersytecie Medycznym, a teraz z powodzeniem
uzupełniam ją praktyką. Kwalifikacje zdobyłam także uczęszczając w szkoleniach: "Żywienie i suplementacja w sporcie", "Żywienie w stanach chorobowych", "Żywienie w sportach siłowych".
Jestem członkiem: POLSKIEGO TOWARZYSTWA PROMOCJI ZDROWEGO ŻYCIA I ŻYWNOŚCI.
Zawsze wkładam maksimum zaangażowania, aby pomóc w sposób najlepszy i najbardziej skuteczny. Swoje
podejście do zdrowego żywienia opieram na naukowych podstawach,
rzetelnych danych z renomowanych źródeł, specjalistycznej literaturze
oraz własnej wiedzy i doświadczeniu. Stale kształcę swoje umiejętności i
na bieżąco śledzę wszelkie nowinki z zakresu żywienia. Zdobytą wiedzę poszerzam na szkoleniach i konferencjach naukowych.
Prowadzenie
Poradni to nie tylko moja praca ale także pasja. Radość z sukcesów
moich Klientów przynosi mi ogromną satysfakcję i chęć do dalszego
działania.
Chcę się tym dzielić, dlatego stworzyłam tego bloga. Pamiętajcie - jesteście tym co jecie!
1 komentarz:
Jestem bardzo zadowolona że tu trafiłam, właśnie tego szukałam, przepisy fantastyczne💞💞.
Prześlij komentarz